Olivia Hemomsorg

Vi är en av utförararna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil.

Företaget erbjuder omvårdnads- och serviceinsatser och trygghetslarm och har tilläggstjänsterna: tvätt, strykning, mangling, fönsterputs, veckostädning, inköp, matlagning, bakning, ledsagning, promenader, hundrastning, trädgårdsarbete, gräsklippning med mera. 

Vår profil

Vi har ett pedagogiskt fokus

För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar. Beroende på vilket behov av stöd du som kund har och vilken insats du har fått beviljad, så skapar vi tillsammans en genomförandeplan som blir vårt styrdokument.

Vi tänker att alla individer mår bra av att veta vad som händer och när det händer, för att skapa en känsla av trygghet. Vi jobbar aktivt med kontinuitet, både i person som ger stöd men också i bemötande.

Vi arbetar med Kunskap och Känsla.

Tilläggstjänster

Tvätt, strykning, mangling, fönsterputs, veckostädning, inköp, matlagning, bakning, ledsagning, promenader, hundrastning, trädgårdsarbete, gräsklippning med mera.

Fakta om företaget

Olivia Hemomsorg har idag ca 1000 medarbetare och 2 200 kunder. Vi är en del av Team Olivia, ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg.

Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. 

Mer information

Läs mer om företaget på webbplatsen för Olivia Hemomsorg

 

Kontakta oss

Chefer

Teamchef
Svetlana Lissova
0155-60 60 90

Verksamhetschef
Therese Kuivamäki
070-860 21 54

hemomsorg-nykoping@olivia.se

Handläggare
Nyköpings kommun
0155-24 80 00

 
 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny