Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

Meny vecka 44 28/10 - 3/11

Meny vecka 44 i PDF-format

Måndag
Chili sin carne med fluffigt ris, nachos och gräddfil.
Nyponsoppa med mandelbiskvier

Tisdag
Örtbakad fisk med vitvinssås, kokt potatis och primörer.
Björnbärskräm med gräddmjölk

Onsdag
Pastasås med kyckling & vitlök, pasta och grönsaker.
Fruktsallad med vispad grädde

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk.
Pannkaka med vispad grädde och sylt.

Fredag
Stekt sillflundra, potatismos, smält dillsmör och gröna ärtor.
Toscapäron med vispad grädde

Lördag
Örtagårdsstek, rostade rotfrukter, pepparsås och brysselkål.
Äppelpaj med flingsalt och vaniljgrädde

Söndag
Husets mustiga höstgryta med ris, kantareller och timjanrostade grönsaker.
Kladdkaka med hallon och vispad grädde

Meny vecka 45 4/11 - 10/11

Meny vecka 45 i PDF-format

Måndag
Fiskpudding med skirat smör, kokt potatis och morotsmix.
Päronkräm med gräddmjölk.

Tisdag
Köttfärssås med spaghetti och grönsaker.
Blåbärssoppa med kardemummaskorpor.

Onsdag
Sötsur kycklinggryta med ris.
Äppelkompott med vaniljkesella.

Torsdag
Köttbullar med kokt potatis, gräddsås, haricots vertes och lingonsylt.
Drottningkräm med gräddmjölk.

Fredag
Fisk Bordelaise med potatismos, dillmajonnäs och citrusmorötter.
Blåbärssoppa med vispad grädde.

Lördag
Färsbiffar i tomatsås med kokt ris och rostad broccoli.
Silviakaka.

Söndag
Stekt kycklinglårfilé med enbärssås och rostad kulpotatis.
Chokladmousse med flingsalt.

Meny vecka 46 11/11 - 17/11

Meny vecka 46 i PDF-format

Måndag
Dragonfisk med kokt potatis och ratatouillegrönsaker.
Jordgubbskräm med gräddmjölk.

Tisdag
Gulaschgryta med potatismos, gräddfilsklick och citrusbakade rotsaker.
Blåbärssoppa med kardemummagrädde.

Onsdag
Fransk kycklinggryta med ris och vaxbönor.
Jordgubbssoppa med lyxgrädde.

Torsdag
Raggmunk med stekt fläsk, grönsaker och lingonsylt.
Aprikoskräm med gräddmjölk.

Fredag
Kålpudding med kokt potatis, skivade morötter, gräddsås och lingonsylt.
Nyponsoppa med vispad grädde.

Lördag
Örtbakad fisk med vitvinssås, potatis och broccoli & gul morot.
Citronfromage.

Söndag
Ugnsstekt kycklinglårfilé med stekt kulpotatis, bearnaisesås och varma rotfrukter.
Yoghurtpannacotta med hallonsylt.

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-14.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.30-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.30

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny