Jobba i Nyköping

Jobba i Nyköping

Nyköping ligger vid kusten en timme från Stockholm. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. På den här webbplatsen hittar du länkar till lediga jobb inom kommunen samt alla lediga jobb hos oss på Nyköpings kommun. 

I Nyköpings kommun finns spännande jobb inom både privat och offentlig sektor. Vi har en arbetsmarknad som präglas av en dynamisk mix av nytt och gammalt. Allt från IT, design och handel till traditionell industri och livsmedel. Beroende lite på var du bor, har du också goda möjligheter att pendla in till Nyköping från till exempel Norrköping, Eskilstuna, Trosa eller Stockholm. 

Lediga jobb på Nyköpings kommun

Nyköpings kommun är inte bara en trevlig plats utan även en stor arbetsgivare. I Nyköpings kommun arbetar cirka 4 200 personer och tillsammans ansvarar vi för den samhällsservice som finns där vi bor. 

Vi har en rad olika intressanta yrken att välja mellan. Brandman, arkitekt, ingenjör, jurist, lärare, kock, förskolelärare, park- och trädgårdsarbetare och miljö- och hälsoskyddsinspektör är bara en handfull av dem. Vi är en av de största arbetsgivarna i kommunen.

De närmaste tio åren kommer vi att behöva anställa många nya medarbetare. Att arbeta för kommunen är därför ett riktigt framtidsjobb. Vi lägger ut alla våra lediga jobb här på sidan, så håll utkik!

Välkommen att bli en av oss! 

Lediga jobb på Nyköpings kommun.

Vi jobbar i Nyköping

I Nyköpings kommun har vi runt 420 olika yrken. Möt våra medarbetare - här berättar några av dem hur det är att arbeta här.

Väx med oss

Vår kommun rymmer många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du är med och gör skillnad. Vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer!

Läs mer om dina utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi finns i sociala medier

För dig som jobbar i, vill jobba eller har jobbat i Nyköpings kommun. Vi finns på Facebook, LinkedIN och Instagram - följ oss där! #jobbainykoping

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155-24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset
Stora Torget, Nyköping

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter