Utvecklingsmöjligheter

Nyköpings kommun är inne i en spännande tillväxtfast och är därför på jakt efter talanger inom många delar av organisationen. Vår kommun rymmer många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter där du är med och gör skillnad.

I Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Våra verksamheter spänner över en rad olika områden som exempelvis socialtjänst, utbildning, vård, samhällsbyggnad och kultur.

Flera av de medarbetare som arbetar hos oss har utvecklats genom exempelvis en chefskarriär eller en lärarkarriär, men många har också fördjupat sin kompetens genom att arbeta inom olika verksamheter. Vi har har tydliga karriärsteg för till exempel lärare och socialsekreterare som kan avancera till förstelärare och första socialsekreterare. Dessutom erbjuder vår breda verksamhet inte bara en linjär karriär utan också en möjlighet att förflytta sig mellan olika funktioner och prova nya ansvarsområden.

Vi uppmuntrar dig att spela en aktiv roll i din egen utveckling. Gör ett bra jobb här och nu och omsätt våra värderingar i praktiken – och bli vår framtida stjärna!

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Mer om hur man kan utvecklas hos oss

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155 24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset, Stora Torget
Nyköping

Organisationsnummer
212000-2940

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter