Assistans & Hemtjänst AB

Assistans & Hemtjänst är en av utförarna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil. 

Av oss på Assistans & Hemtjänst får du och dina anhöriga professionell hemtjänst som är formad efter dina behov. Vi utför även hushållsnära tjänster som du kan få rutavdrag för. Ring 0760–199 820 för mer information!

Vår profil

Nu kan vi ta hand om din omvårdnad och service utifrån ditt kommunala biståndsbeslut. Tala om för din handläggare att du önskar Assistans & Hemtjänst som din utförare. Därefter bokar vi in ett hembesök och planerar din hjälp utifrån ditt behov och önskemål. Det kan handla om att hjälpa dig med praktiska göromål såsom lättare matlagning, fönsterputs, städning, tvätt, vika och stryka kläder. Vi kan också stödja dig med personlig
omvårdnad och hygien som bland annat dusch, toalettbesök och hjälp med påklädning.

Vi arbetar i små grupper kring varje kund för att du ska känna dig trygg i vetskap om att det inte blir ”mycket spring” hemma hos dig. Det är viktigt för oss att förmedla att omtanke är grunden i allt vi gör. Vi vill att du och dina anhöriga ska känna er trygga med det bemötande ni får och framförallt med den omvårdnad- och service som vi ger. Vi lägger därför stor vikt vid att planera verksamheten och rekrytera medarbetare som förstår och efterlever vår värdegrund i praktiken. För vi vet hur viktigt det är.

Förutom svenska har vi ett brett språkutbud bland våra medarbetare: arabiska, somaliska, syrianska/assyriska, spanska, persiska, finska, engelska, tigrinja.

Tilläggstjänster

Ledsagning, tvätt, strykning, fönsterputs, veckostädning, inköp, matlagning, bakning, promenader, trädgårdsarbete, gräsklippning, barnpassning, samt följer med vid kyrko-, bio- och teaterbesök liksom vid shopping och resor.

Fakta om företaget

Verksamhetens innehåll bygger på att vi skapar förtroende och trygghet hos våra kunder genom att:

  • Vi erbjuder dig ett välkomstmöte med information om verksamheten.
  • Du möts av medarbetare med kompetens.
  • Vi skapar kontinuitet vad gäller tidshållning, personal och arbetssätt kring kund.
  • Vi informerar dig vid eventuella förändringar i verksamheten.
  • Vi följer upp och utvärderar din upplevelse av våra tjänster.

Mer information

Läs mer på Assistans & Hemtjänsts webbplats.

Kontakta oss

Assistans & Hemtjänst

Verksamhetschef
nykoping@assistansochhemtjanst.se
0760-37 64 32

Samordnare
0760-19 98 20

Handläggare
Nyköpings kommun
0155-24 80 00 (vxl)

 
 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter