Allegio Nyköping AB

Vi är en av utförararna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil.

Vi erbjuder dessa tjänster: personlig omvårdnad som hjälp med dusch, påklädning, måltider, promenader mm samt trygghetslarm.
Servicetjänster som städning, tvätt, inköp, promenad, social tid, post-, bank- och apoteksärenden samt enklare hjälpinsatser som disk, bäddning, blomvattning och sopor.

 

Vår profil

Allegio är ett personligt, nytänkande och kundnära företag som arbetar med personlig omvårdnad och service. Genom glädje, omtanke, driv och ansvar vill vi skapa ”Det GODA mötet”. 

Alla våra kunder har en kontaktperson eller fast omsorgskontakt och vi strävar efter att hitta medarbetare som respektive kund trivs med. Vi ställer höga krav gällande servicekänsla, etik och medmänsklighet. Våra medarbetare fortbildas ständigt och vi har god kompetens inom åldrandets olika skeden.

Demens och personcentrerad omsorg är ett särskilt prioriterat område på Allegio där vi har instruktörer med specialistkompetens.

 

Tilläggstjänster

Hushållsnära tjänster som till exempel fönsterputs och storstädning med RUT-avdrag.

Fakta om företaget

Allegio utför sedan 2015 hemtjänst, hemservice och hemsjukvård (ej i Nyköping). Vi finns på flera platser i landet och ägs av medarbetare.

Mer information

Läs mer på Allegio omsorgs webbplats

Kontakta oss

Verksamhetsansvarig

Verksamhetschef
Jessica Karlsson
jessica@allegio.se 
0155-45 10 11

 

 

Handläggare

Nyköpings kommun
0155-24 80 00

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny