Lycka omsorg AB

Lycka omsorg AB är en av utförarna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil. 

Lycka omsorg AB:s målsättning är att underlätta din vardag. Vi erbjuder dig som kund ett brett utbud av tjänster inom vård, omsorg och service, alla med höga krav på trygghet och personlig omsorg.

Vi utför omvårdnads- och servicetjänster utifrån ditt biståndsbeslut. Servicetjänster är till exempel städning, tvätt, inköp, promenader med mera.

Vår profil

Lycka omsorg AB är ett samhällsengagerat företag med flerårig erfarenhet av att utföra vård- och omsorgstjänster samt servicetjänster. Vi ställer höga krav vid valet av personal gällande kompetens, erfarenhet och personlig lämplighet. Vi ska alltid lyssna på våra kunders önskemål och individuella behov med utgångspunkt från biståndsbeslutet.

Vi bemöter dig som kund med respekt, hänsyn och lyhördhet som gör att du kan känna dig trygg med den personal som du möter. Du får en kontaktperson som du kan vända dig till när du har frågor och behöver hjälp.

Tilläggstjänster

Lycka Omsorg AB erbjuder dig som önskar tilläggstjänster. Det innebär att du kan få hjälp med fönsterputs, städ, tvätt, matlagning, hjälp till bank eller affär. Du får en faktura direkt får Lycka Omsorg för dessa tjänster.

Fakta om företaget

Lycka omsorg är ett Qvalify ISO 9001-Certifierat företag som innebär att Lycka omsorg får utföra omvårdnads- och servicetjänster åt offentlig förvaltning och företag. Omvårdnadspersonalen som kommer till dig har en yrkesutbildning till undersköterska/vårdbiträde eller har en gedigen erfarenhet inom vård och omsorg.

All personal arbetar för att äldre personer ska få leva ett värdigt liv, känna välbefinnande samt ha möjlighet till en meningsfull vardag.
Lycka omsorg AB har kollektivavtal.

Lycka Omsorg AB arbetar med vård, omsorg och service idag i Örebro, Nyköping och Katrineholm.

Mer information

Läs mer på Lycka omsorg AB:s webbplats

Kontakta oss

Lycka Omsorg AB

Enhetschef
Annelie Lutz
073-620 39 15
Västra Kvarngatan 21 B
611 32 Nyköping
nykoping@lyckaomsorg.se

Verksamhetschef
Sandra Leontiou
019-10 91 10
Kryptongatan 8
703 74 Örebro
nykoping@lyckaomsorg.se 

 Handläggare

Nyköpings kommun
0155-24 80 00

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny