Gabriellas hemtjänst

Gabriellas hemtjänst är en av utförarna av hemtjänst i Nyköpings kommun. Här kan du läsa mer om våra tjänster och vår profil. 

Vår profil

Gabriellas Hemtjänst tar hand om din omvårdnad och service utifrån ditt bistånds-beslut från kommunen. Tala om att du önskar Gabriellas Hemtjänst som din utförare. När vi har fått ditt biståndsbeslut från kommunen bokar vi ett hembesök hos dig, där vi går igenom vilka dagar och tider du vill ha din hjälp utifrån beslutet från biståndshandläggaren och skriver en genomförandeplan.

Det kan exempelvis handla om att hjälpa dig med tvätt, matlagning eller städning eller att gå med på en promenad. Vi hjälper och stöder även med personlig hygien som dusch, toalettbesök och hjälp med på- och avklädning.

Vi arbetar i små team, så att du och personalen hinner lära känna varandra och för att inte så många olika personal ska komma hem till dig. Vi anställer enbart utbildade undersköterskor med skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen och vårdbiträden, som delar arbetsledningens syn på företagets värdegrund. Vi arbetar från hjärtat och vill verkligen hjälpa våra kunder. Vi har även olika språkkunskaper i företaget: Arabiska, Somaliska, Tigrinja, Svenska och Engelska. Vi har kollektivavtal för personalen.

För att du ska få en mer personlig kontakt med någon i personalen, utser vi en eller två kontaktpersoner till dig. En kontaktperson har lite mer ansvar för dig och ska skriva en genomförandeplan tillsammans med dig, och vid behov följa upp genomförandeplanen och se till att de insatser du är beviljad görs på rätt sätt för dig.

Tilläggstjänster

Vi har inga tilläggstjänster

Fakta om företaget

Vi har kontoret på Östra Kyrkogatan 24.

Mer information

 

Kontakta oss

Gabriellas hemtjänst

Verksamhetschef
Monika Karlsson
monika@gabriellashemtjanst.se
076-595 94 05

Samordnare
Husseen Eiltire
eiltire@gabriellashemtjanst.se  
070-0977842  

Handläggare
Nyköpings kommun
0155-24 80 00 (vxl)

 
 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter