Studentfirande

Vårterminen 2024 slutar fredag den 14 juni. Här hittar du information om studentfirandet i Nyköping.

Alla Nyköpings gymnasieskolor firar studenterna fredag 14 juni. Det är samling på stadshustrappan klockan 15.00 och kortegen startar klockan 15.45 från Nicos skolgård.  

Information om utspring, skolfotografering med mera är information som finns på respektive gymnasieskolas webbsida. Här är en lista på alla gymnasieskolor i Nyköping.  

Studentfirandet i Nyköping har en egen webbsida. Här hittar du information från Studentkåren om hela studentveckan, kortegen och mycket mer. Webbsidan kommer att fyllas på med mer information så snart alla tillstånd för kortege med mera är klart.

Parkering och avstängda gator under studenten

Vi vill uppmana alla som har möjlighet att lämna bilen hemma. Många kommer besöka centrum denna dag och för allas säkerhet och trivsel är det bra om du kan välja ett annat färdsätt. Det är förbjudet att parkera utefter Hamnvägen, normala parkeringsställen gäller.

Under studentdagen 14 juni kommer vissa gator vara avstängda under vissa tider. Information om avstängda gator och stannandeförbud finns under Trafikstörningar.

 

Öppna sidomeny