Ansök eller säg upp plats på Kulturskolan

Här kan du som bor och är skriven i Nyköping anmäla ditt barn eller ungdom till verksamheter i kulturskolan. Anmälan gör du i systemet Speedadmin.

Anmälan till Nyköpings kulturskola

I systemet Speedadmin kan du anmäla dig själv eller ditt barn/ungdom till Kulturskolan. Du hittar alla kurser och lovaktiviteter i Speedadmin. 

Anmälan till Kulturskolan

När du gjort anmälan får du ett bekräftelsemejl. Mejlet innehåller inloggningsuppgifter till Speedadmin. Där får du tillgång till information om dina kurser och kontakt med din lärare.

Kontakta kulturskolan om du inte fått ett bekräftelsemejl med inloggningsuppgifter, så hjälper vi dig. 

Säga upp plats på Nyköpings kulturskola

Om du inte längre vill fortsätta med din undervisning så ska behöver du säga upp din eller ditt barns plats. Det gör du via din inloggning i Speedadmin

Boende i annan kommun

Kurserna riktar sig till barn och unga som bor i Nyköpings kommun. Det finns i dagsläget inga samverkansavtal mellan kommunerna.

Om du av någon anledning vill delta i undervisning som ligger under Nyköpings kulturskola måste du vända dig till din hemkommun och be dem köpa en plats genom så kallad interkommunal ersättning. 

Övrig information om Speedadmin

Speedadmin fungerar både i webbläsare och som app. Appen är gratis och kan laddas ner till din telefon för både Android och iOS.

Hantering av personuppgifter

Kulturskolan behandlar på olika sätt elevernas personuppgifter i databaser, register och IT-system. Läs mer om dataskyddsförordningen, GDPR på Datainspektionens webb

Läs mer om hur vi som kommun hanterar personuppgifter och dina rättigheter.

Samtycke för publicering av foto, film och namn

I Speedadmin kan du även godkänna eller neka till samtycke för publicering av foto, film och namn. Kulturskolan dokumenterar sin verksamhet på vår blogg, kommunens webb och i sociala medier.

Du kan när som helst ändra eller återkalla ditt samtycke.

Kontakta oss

E-post: kulturskolan@nykoping.se

Telefon Kundservice: 
0155-24 80 80

Telefontid: 
Vardagar kl. 9-16

 
 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny