Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

 

Meny vecka 24 9/6 - 15/6

Meny vecka 24 i PDF-format

Måndag
Lunch Pasta carbonara med medelhavsgrönsaker.
Dessert  Aprikoskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Flygande Jacob med ris & varm majs.
Dessert Flädersoppa med vispad grädde.
 
Onsdag
Lunch Husets klassiska lasagne med varma grönsaker.
Dessert Vanilj- och rosmarinmarinerade jordgubbar med vaniljglass.
 
Torsdag
Lunch Ugnsgratinerad falukorv med tomat och lök med kokt potatis & varma grönsaker.
Dessert  Drottningkräm med gräddmjölk.
 
Fredag 
Lunch Kycklingbiffar med klyftpotatis, vitlöks-och citronmajonnäs & honungsrostade rotfrukter.
Dessert  Björnbärssoppa med vispad grädde.
 
Lördag 
Lunch Fisk Bordelaise med potatismos, dillmajonnäs & citrusmorötter.
Dessert Choklad- & saltlakritsmousse.
 
Söndag
Lunch Biff Lindström med kapriskryddad gräddsås & potatismos.
Dessert Cheesecake med saltkolasås.
 
 

Meny vecka 25 16/6 - 22/6

Meny vecka 25 i PDF-format

Måndag
Lunch Isterband med dillstuvad potatis & persiljeslungade morötter.
Dessert Körsbärskompott med lyxgrädde.
 
Tisdag
Lunch Husets laxpudding med skirat smör & babymorötter med zucchini.
Dessert Jordgubbskräm med gräddmjölk.
 
Onsdag
Lunch Chicken Tikka Masala med kokt ris & varma grönsaker.
Dessert Blåbärssoppa med kardemummagrädde.
 
Torsdag
Lunch Köttbullar i tomatsås med pasta & rostad broccoli.
Dessert Fruktsallad med vaniljkesella.
 
Fredag 
Lunch Silltallrik med potatis, ägghalva, gräddfil & bröd.
Dessert Jordgubbar med glass.
 
Lördag 
Lunch Örtbakad fläskkarré med kokt potatis, gräddsås & ugnsrostade rotfrukter. 
Dessert Hallonmousse med mandelchrunch.
 
Söndag
Lunch Kycklingburgare med ugnsrostade grönsaker & tzatziki.
Dessert Citronsockerkaka med lemoncurdgrädde.
 
 

Meny vecka 26 23/6 - 29/6

Meny vecka 26 i PDF-format

Måndag
Lunch Sötsur kycklinggryta med ris.
Dessert Aprikoskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Köttfärssås med spaghetti & varma grönsaker.
Dessert Björnbärssoppa med kardemummaskorpa.
 
Onsdag
Lunch Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis & morötter med citrus.
Dessert Nyponsoppa med mandelbiskvier.
 
Torsdag
Lunch Dragondoftande kycklinggratäng med kokt potatis & varma grönsaker. 
Dessert Svartvinbärskräm med gräddmjölk.
 
Fredag 
Lunch Örtbakad fisk med vitvinssås, kokt potatis & primörer.
Dessert Mango- & passionsfruktsmousse med maränger.
 
Lördag 
Lunch Fläskschnitzel med rostade rotfrukter, dragonsmör & varma grönsaker.
Dessert Kärleksmums.
 
Söndag
Lunch Viltfärsbiffar med potatismos, enbärssås, rostad broccoli & svartvinbärsgelé.
Dessert Citronfromage med citronzest.

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny