Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

Meny vecka 50 8/12 - 14/12

Meny vecka 50 i PDF-format

Måndag
Lunch Sötsur kycklinggryta med kokt ris
Dessert Äppelkompott med vaniljkesella
 
Tisdag 
Lunch Fiskpanetter med kokt potatis, kall dillsås & picklad fänkål 
Dessert Nyponsoppa med mandelbiskvier
 
Onsdag
Lunch Höstens pastasås med nötskav, svamp & spenat med kokt pasta & rostad broccoli
Dessert Aprikoskräm med gräddmjölk
 
Torsdag
Lunch Bratwurst med örtslungad potatis, stuvad vitkål & kokta morötter
Dessert Flädersoppa med vispad grädde
 
Fredag 
Lunch Husets klassiska lasagne & varma grönsaker
Dessert Mango- och passionsfruktsmousse
 
Lördag 
Lunch Lucia - Lutfisk med kokt potatis, vit sås & gröna ärtor
Dessert Saffranskaka med färskostglasyr
 
Söndag
Lunch Pannbiffar med potatismos & dillsmör med gröna ärtor
Dessert Dessertpudding med varma bär
 

Meny vecka 51 15/12 - 21/12

Meny vecka 51 i PDF-format

Måndag
Lunch Fiskgryta med basilika & saffran, serveras med kokt potatis & bukettgrönsaker
Dessert Äppelkräm med gräddmjölk
 
Tisdag 
Lunch Kycklinggryta med röd curry & lime, kokt ris & varma grönsaker
Dessert Fruktcocktail med vaniljgrädde 
 
Onsdag
Lunch Frukostkorv med pepparrotssås, kokt potatis & varma grönsaker 
Dessert Ostkaka med saftsås
 
Torsdag
Lunch Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingonsylt & haricots verts
Dessert Körsbärskräm med kardemummagrädde
 
Fredag 
Lunch Ugnsstekt kycklinglårfilè med rostade rotfrukter & krämig pepparsås
Dessert Lingonfromage med havresmul
 
Lördag 
Lunch Färsbiffar med soltorkade tomater, stekt kulpotatis, vitlöks- och persiljedressing
Dessert Kladdkaka med vispad grädde
 
Söndag
Lunch Fiskpudding med skirat smör, kokt potatis & morotsmix 
Dessert Karamellpannacotta
 

Meny vecka 52 22/12 - 28/12

Meny vecka 52 i PDF-format

Måndag
Lunch Örtbakad fisk med kokt potatis, vitvinssås & primörer
Dessert Apelsinsoppa med vispad grädde
 
Tisdag 
Lunch Asiatisk kycklingwok med kokt ris
Dessert Drottningkräm med gräddmjölk
 
Onsdag - Julafton
Lunch Julbord
Dessert Struva & clementin
 
Torsdag - Juldagen
Lunch Köttbullar med kokt potatis, bruna bönor & stekt brysselkål
Dessert Pepparkakskladdkaka & vispad grädde
 
Fredag - Annandag jul
Lunch Janssons frestelse med prinskorv
Dessert Ris á la Malta med bärsås
 
Lördag 
Lunch Panerad fisk med dillslungad potatis, smält smör & pickad morot
Dessert Choklad- och saltlaktrismousse
 
Söndag
Lunch Viltfärsbiffar med potatismos, enbärssås & rostad broccoli
Dessert Toscapäron

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny