Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

 
 

Meny vecka 36 1/9 - 7/9

Meny vecka 36 i PDF-format

Måndag
Lunch Dragonfisk med kokt potatis & ratatouillegrönsaker. 
Dessert Fruktkräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Kroppkakor med skirat smör, morotsmix & lingonsylt. 
Dessert Apelsinsoppa med vispad grädde.
 
Onsdag
Lunch Chili con carne med fluffigt ris, nachochips & gräddfil. 
Dessert Mango- och passionsfruktsmousse.
 
Torsdag
Lunch Ärtsoppa med fläsk & senap.
Dessert Pannakaka med vispad grädde & sylt.
 
Fredag 
Lunch Viltfärsbiffar med messmörssås, stekt kulpotatis, haricots cuvert &
svartvinbärsgelé. 
Dessert Knäckigt äpple med vaniljgrädde.
 
Lördag 
Lunch Örtbakad kyckling med ajvarsås, ris & honungsrostade rotfrukter.
Dessert Kladdkaka med bär.
 
Söndag
Lunch Portergryta med potatismos & ugnsrostade grönsaker.
Dessert Vit chokladmousse med havreflarn.
 

Meny vecka 37 8/9 - 14/9 

Meny vecka 37 i PDF-format

Måndag
Lunch Isterband med dillstuvad potatis & persiljeslungade morötter. 
Dessert Jordgubbskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Mangokyckling med curry & ris med varma grönsaker.
Dessert Björnbärssoppa med vispad grädde.
 
Onsdag
Lunch Cornflakesfisk med potatismos, kall dillsås & varma grönsaker. 
Dessert Drottningkräm med kardemummagrädde.
 
Torsdag
Lunch Mustig korvgryta med chorizo & persilja med kokt ris.
Dessert Aprikoskräm med gräddmjölk.
 
Fredag 
Lunch Fisk á la Rut med kokt potatis, broccoli & gul morot. 
Dessert Ostkaka med saftsås.
 
Lördag 
Lunch Husets kycklingbiffar med svampsås, klyftpotatis, varma grönsaker & lingonsylt. 
Dessert Smulpaj med bär & vaniljgrädde.
 
Söndag
Lunch Viltstek med rödvinssky, potatis-och palsternackspuré & timjansrostade rotfrukter. 
Dessert Mjuk äppelkaka med vaniljsås.
 

Meny vecka 38 15/9 - 21/9

Meny vecka 38 i PDF-format

Måndag
Lunch Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis & gröna ärtor. 
Dessert Svartvinbärskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Kålpudding med kokt potatis, skivade morötter & gräddsås. 
Dessert Nyponsoppa med vispad grädde.
 
Onsdag
Lunch Kycklingkorv Stroganoff med ris, vax & brytbönor. 
Dessert Fruktcocktail med vaniljkesella.
 
Torsdag
Lunch Köttfärssås & spaghetti med varma grönsaker. 
Dessert Drottningkräm med gräddmjölk.
 
Fredag 
Lunch Fiskgryta med rotfrukter & dill med kokt potatis & vitlöksmajonnäs. 
Dessert Persikahalva med kakströssel.
 
Lördag 
Lunch Stekt kycklinglårfilé med grönpepparsås & rostad kulpotatis.
Dessert Sockerkaka med äppelkompott.
 
Söndag
Lunch Husets långkokta kalops med potatis, morotsmix & rödbetor.
Dessert Chokladmousse med flingsalt.
 

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny