Meny för restaurangerna

Här är menyerna för restaurangerna Mariebergsgården, Myntan och Tennishallen. I dagens lunch ingår varmrätt, salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, dessert och kaffe/te. Ibland serveras även Kockens val, som alternativ rätt till dagens lunch. Varmt välkomna!

Läs mer om öppettider och priser för restaurangerna här.

För frågor gällande meny och allergener i kosten, vänligen kontakta respektive restaurang.

 

Meny vecka 38 15/9 - 21/9

Meny vecka 38 i PDF-format

Måndag
Lunch Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis & gröna ärtor. 
Dessert Svartvinbärskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Kålpudding med kokt potatis, skivade morötter & gräddsås. 
Dessert Nyponsoppa med vispad grädde.
 
Onsdag
Lunch Kycklingkorv Stroganoff med ris, vax & brytbönor. 
Dessert Fruktcocktail med vaniljkesella.
 
Torsdag
Lunch Köttfärssås & spaghetti med varma grönsaker. 
Dessert Drottningkräm med gräddmjölk.
 
Fredag 
Lunch Fiskgryta med rotfrukter & dill med kokt potatis & vitlöksmajonnäs. 
Dessert Persikahalva med kakströssel.
 
Lördag 
Lunch Stekt kycklinglårfilé med grönpepparsås & rostad kulpotatis.
Dessert Sockerkaka med äppelkompott.
 
Söndag
Lunch Husets långkokta kalops med potatis, morotsmix & rödbetor.
Dessert Chokladmousse med flingsalt.
 

Meny vecka 39 22/9 - 28/9

Meny vecka 39 i PDF-format

Måndag
Lunch Korv med rotmos, örtslungad morot & zucchini. 
Dessert Aprikoskräm med gräddmjölk.
 
Tisdag
Lunch Örtbakad fisk med vitvinssås, kokt potatis & primörer. 
Dessert Björnbärskräm med gräddmjölk.
 
Onsdag
Lunch Köttfärssoppa med cremè fraicheklick. 
Dessert Pannkaka med vispad grädde & sylt. 
 
Torsdag
Lunch Kycklinggryta i mild currysås med ris & kokta morötter.
Dessert Jordgubbssoppa med vispad grädde.
 
Fredag 
Lunch Stekt sillflundra med potatismos, dillsmör & gröna ärtor. 
Dessert Äppelpaj med vaniljsås.
 
Lördag 
Lunch Ugnsstekt kycklinglårfilé med stekt kulpotatis, bearnaisesås & rotfrukter.
Dessert Citronfromage med citronzest.
 
Söndag
Lunch Långbakad fläskkarré med kokt potatis & gräddsky.
Dessert Lingoncheesecake med saltkolasås.
 

Meny vecka 40 29/9 - 5/10

Meny vecka 40 i PDF-format

Måndag
Lunch Husets klassiska lasagne.
Dessert Björnbärssoppa med vispad grädde.
 
Tisdag
Lunch  Currydoftande fiskgratäng med kokt potatis & varma grönsaker.
Dessert Fruktkräm med gräddmjölk.
 
Onsdag
Lunch Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås & kokta morötter med lingonsylt.
Dessert Fruktcocktail med vaniljkesella.
 
Torsdag
Lunch Ärtsoppa med fläsk & senap.
Dessert Pannkaka med vispad grädde & sylt.
 
Fredag 
Lunch Kycklinggryta med mango chutney, kokt ris & varma grönsaker.
Dessert Toscapäron med kardemummagrädde.
 
Lördag 
Lunch Fisk Bordelaise med potatismos, dillmajonnäs & citrusmorötter.
Dessert Yoghurtpannacotta med hallonsylt.
 
Söndag
Lunch Husets mustiga höstgryta med ris, kantareller & timjanrostade grönsaker.
Dessert Brylépudding.
 

Kontakta oss

Restauranger

Restaurang Tennishallen vid Fruängskällans boende
Fruängsgatan 1 A
073-149 37 52
kok.tennishallen@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Myntan
Strandparksvägen 5A, på Arnö
073-149 37 53
kok.myntan@nykoping.se 
Öppet måndag-fredag kl. 11.00-13.00.

Restaurangen på Mariebergsgården
Brandkärrsvägen 52-56
073-149 38 80
kok.mariebergsgarden@nykoping.se
Öppet alla dagar kl. 11.00-13.00

Frågor om hemsända matlådor, Mariebergsgården

0155-45 80 09

Telefontid måndagar

kl. 07.00-11.00

Måltidsservice

Vid synpunkter eller andra övergripande frågor om måltiderna, kontakta Kommunservice växel: 
på 0155-24 88 00
eller mejla Måltidsservice på maltidsservice@nykoping.se

 

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny