Innovation och utveckling för företag

Här hittar du aktörer som hjälper dig att utvecklas genom affärsutveckling och innovation. För att hänga med i Sveriges utvecklingstakt kan våra samverkansaktörer ge dig råd och guidning till utvecklingsprojekt och projektmedel som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Tillväxt Nyköping – företag får hjälp att växa

Tillväxt Nyköping är en satsning som hjälper lokala små och mellanstora företag att växa och skapar samtidigt nya jobb.

Du som lokalt företag kan få rekryteringsstöd och kostnadsfri rådgivning om hur du kan få ditt företag att växa. Uppdraget och målet är att skapa 1000 nya jobb för Nyköpingsbor de närmaste fem åren. Läs mer och hitta kontaktvägar för Tillväxt Nyköping

ALMI Sörmland

ALMI kan hjälpa ditt företag växa i den riktning du önskar. Ta hjälp av ALMIs kunniga affärsutvecklare för att lägga en strategi för just din verksamhet. Läs mer på ALMIs hemsida.

KATEC Sörmland

Skräddasydd affärsutveckling som genom Region Sörmland bland annat arrangerar Draknäste Light, för entreprenörer som vill testa idéer i ett tidigt stadium.

Konceptet Advisory Board erbjuds till dem som "kommit lite längre" i sin utveckling. Kontakta Näringslivsenheten för att få veta mer!

Robotdalen

Stöd och rådgivning med unik kompetens inom robot- och applikationsutveckling. Läs mer på Robotdalens webbplats

MITC - Mälardalens Industrual Technology Center

Hjälper företag med automationsutveckling. Läs mer på MITC:s webbplats.

Framtidens Industri i Sörmland - Fris

Ett gemensamt projekt för länets aktörer i syfte att stärka industriföretag i Sörmland. Rådgivning för lokal industri via ALMI och MITC, kontaktperson Niklas Olsson. Läs mer på MITC:s webbplats.  

Automation Region

Utvecklar innovationsmiljön för automation inom industri, bland annat inom tung fordonsindustri. Det finns många projekt att ansluta sig till. Läs mer på Automation Regions webbplats

Sörmlandsfonden

Sörmlandsfonden är länets nav för aktivt ägarkapital i tillväxtorienterade sörmländska bolag med stora ambitioner. I navet finns även ett uppbyggt sörmländskt affärsängelnätverk, som aktivt deltar i verksamheten. Affärsänglarna satsar på starka regionala bolag med innovationshöjd.
Läs mer på Sörmlandsfondens webbplats

RISE - Sveriges forskningsinstitut

RISE kan hjälpa näringslivet till forskning och erbjuder fler tjänster för stöd. RISE uppdrag är att verka för hållbar tillväxt i Sverige genom att stärka näringslivets konkurrenskraft och förnyelse samt bidra till en innovativ utveckling av samhället. Läs mer på webbplatsen för RISE

Business Sweden – väx globalt

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag att etablera och investera i Sverige. De är ett stöd för nya och etablerade företag att öka sin försäljning på nya marknader.
Läs mer på Business Swedens webbplats

Mälardalens universitets samverkan med näringslivet

Studenter vill ut i arbetslivet. Du kan erbjuda ex-jobbsplats eller ta hjälp av studenter för att lösa komplicerade frågeställningar. Mälardalens universitet samverkar med näringslivet i hela regionen.
Läs mer på Mälardalens universitets webbplats

Mälardalens universitets innovationsprogram

Hur skulle du lösa framtidens utmaningar? Utveckla din egen och andras innovativa förmåga. Innovationsprogrammet är för entreprenörer som vill ta produkt till marknad. Läs mer på Mälardalens universitets webbplats.  

Idélabb MDU

Idélab erbjuder studenter, forskare och övriga anställda vid Mälardalens universitet rådgivning inom ide- och affärsutveckling samt personlig utveckling. Läs mer på Mälardalens universitets webbplats

Linköpings universitet samarbete med näringslivet

Vilket samarbete passar dina behov bäst? Studenten som resurs, forskaren som expert eller kompetensutveckling? Läs mer på Linköpingsuniversitets webbplats

Kontakta oss

Näringslivsenheten

E-post:
naringsliv@nykoping.se

Telefon Kundservice:
0155-24 80 80

Telefontid:
Vardagar kl. 09.00-16.00

Postadress

Nyköpings kommun
Näringslivsenheten
611 83 Nyköping

Besöskadress: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter