Arnö Östra

Arnö är ett av Nyköpings nyaste verksamhetsområden med närhet till viktiga transportnoder - endast fem minuter till motorväg E4:an och 15 minuter från Stockholm Skavsta flygplats. Nu inleds det andra steget i utvecklingen av Arnö Östra verksamhetsområde där cirka 70 000 kvadratmeter mark nu finns till försäljning.

Nyköpings kommun satsar på den gröna omställningen och är redo att ta emot fler företag som inriktar sig på hållbarhet och nytänkande. Marken är planlagd för lättare industri och målet är att skapa rätt förutsättningar för etableringar som bidrar till ökad tillväxt och fler arbetstillfällen. På Arnö finns redan i dag företag med en tydlig grön agenda, hållbarhetstänk och med en vilja och målsättning att driva den gröna omställningen. Nyköpings kommun ser gärna att det blir ännu fler.

Läget är fördelaktigt med god infrastruktur och det finns en tydlig plan för att fortsätta utveckla området vilket gör det till en stadsdel med stor potential för företag att växa hållbart.

Vi har påbörjat markanvisningsarbetet och arbetet med försäljning av mark pågår löpande. Kontakta oss direkt på Näringslivsenheten för mer information och intresseanmälan.

 

Vill du veta mer?

Kontakta Näringsliv och platsutveckling
Tel 0155-24 80 80 | naringslivsenheten@nykoping.se

Sofia Rydingsvärd | Tel 0155-45 79 65
sofia.rydingsvard@nykoping.se

Katarina Klang Tasevski | Tel 0155-24 83 11
katarina.klang.tasevski@nykoping.se

Öppna sidomeny