Lokaler

Behöver du nya lokaler för din verksamhet? Eller vill du hyra ut lokaler? Använd Lokalguiden för att hitta eller hyra ut lokaler i hela Nyköping. 

Lokalguiden är en söktjänst som visar lediga privata lokaler och mark i Nyköping. Nyköpings kommun tillsammans med fastighetsägarna har hand om den.

Lokalguiden

Hitta lediga lokaler

I Lokalguiden annonserar lokala fastighetsägare ut sina lediga lokaler och tomter. För att underlätta sökandet kan du skapa en kostnadsfri sökprofil där du anger dina behov och önskemål. 

I Lokalguiden ser du lokaler som finns tillgängliga just nu.

Skapa din sökprofil. 

Hyr ut lediga lokaler

Är du fastighetsägare och har lokaler du vill hyra ut? Registrera dina objekt i Lokalguiden så blir de synliga för intresserade. Som fastighetsägare i Nyköpings kommun lägger du in dina annonser kostnadsfritt i Lokalguiden. 

Registrera dig som ny fastighetsägare i Lokalguiden.

Har du redan ett konto? Logga in i Lokalguiden här!

Lokala fastighetsägare

Via denna länk hittar du alla lokala fastighetssägare som registrerat sig i vårt företagsregister. Du kan själv kontakta dessa med förfrågan om verksamhetslokal. 

Lokaler i stadskärnan

Den som vill etablera sig i stadskärnan kan hitta lediga lokaler både på Öster och Väster som är lämpliga för olika ändamål.

Lokalguiden är den tjänst fastighetsägare kostnadsfritt kan använda för att marknadsföra sin lokal. Det går också bra att kontakta Näringslivsenheten på naringsliv@nykoping.se eller ring 0155-24 81 50.

Kontakta oss

Näringslivsenheten

E-post:
naringsliv@nykoping.se

Telefon Kundservice:
0155-24 80 80

Telefontider:
Vardagar kl. 09.00-16.00

Postadress

Nyköpings kommun
Näringslivsenheten
611 83 Nyköping

Besöskadress: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny