Artikeln 14 på Arnö

Nyköpings kommun erbjuder nu möjlighet till etablering på fastigheten Artikeln 14 på Arnö. I ett strategiskt bra läge, nära god infrastruktur och med exponering i två riktningar ges du tillfälle att disponera cirka 13 000 kvm mark för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag.

Arnö är ett av Nyköpings nyaste verksamhetsområden med närhet till viktiga transportnoder - endast fem minuter till motorväg E4:an och 15 minuter från Stockholm Skavsta flygplats. 

Har du ett tillverkande företag med fokus på grön teknik eller material, eller driver du annan verksamhet som passar i ett utvecklingsområde som har en vision om hållbart och nytänkande företagande?

På Arnö finns redan idag företagande med klimat- och miljöhänsyn inom bland annat innovation och logistik. Nyköpings kommun ser gärna att det blir fler företag med samma hållbarhetstänk inom byggbranschen, entreprenad och/eller lätt industritillverkning.

 

Fastigheten är 13 000 kvm

Fastigheten är cirka 13 000 kvm stor och är belägen i ett strategiskt bra läge, nära god infrastruktur och med exponering i två riktningar. 

Vill du veta mer?

Kontakta Näringsliv och platsutveckling
Tel 0155-24 80 80 | naringslivsenheten@nykoping.se

Sofia Rydingsvärd | Tel 0155-45 79 65
sofia.rydingsvard@nykoping.se

Katarina Klang Tasevski | Tel 0155-24 83 11
katarina.klang.tasevski@nykoping.se

 

Öppna sidomeny