Privat utförare

Det är möjligt att välja privata alternativ till den kommunala servicen enligt principen om LOV, Lagen om valfrihet. Vilka verksamheter kommunen väljer att utsätta för konkurrens beslutas av kommunens politiska nämnder. Det kan gälla verksamheter som skolor och vård och omsorg, exempelvis hemtjänst.

Intresserad av att driva skolverksamhet?

Här hittar du mer information om:

Intresserad av driva företag inom vård- och omsorgsområdet?

Upphandling av hemtjänst -alltid pågående.

På verksamt.se hittar du information om vilka krav som ställs på dig som leverantör inom vård- och omsorg i offentlig sektor. Kraven fastställs också i kommunens upphandlingsunderlag. Att delta i kommunens upphandlingar är en förutsättning för att kunna bli leverantör till kommunen. 

Om du vill delta i en upphandling så måste du vara noga med att skicka med allt som efterfrågas. Begår du ett misstag och ansökan inte anses komplett eller är fel ifylld, går det inte att rätta till felet enligt reglerna. Så gör du för att lämna anbud.

Du hittar våra aktuella upphandlingar här. 

Alla anbud utvärderas och stor vikt läggs vid ekonomi och juridisk status. Erfarenhet, kompetens, verksamhetsrutiner och referenser värderas högt.

Kontakt

Kontakta Näringslivsenheten om du är intresserad av att vara privat utförare inom något specifikt område. Vi kan lotsa dig till rätt kontakt och verksamhet.

Kontakta oss

Näringslivsenheten

E-post:
naringsliv@nykoping.se

Telefon Kundservice:
0155-24 80 80

Telefontider:
Vardagar kl. 09.00-16.00

 

Postadress

Nyköpings kommun
Näringslivsenheten
611 83 Nyköping

Besöksadress: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter