student

Student

Som student har du flera möjligheter att engagera dig, få erfarenhet och samtidigt bidra till Nyköpings kommuns utveckling. 

Vi behöver alltid kompetenta medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter i vårt arbete med att ge våra medborgare en god service. 

Praktik och examensarbeten

Är du student och söker praktikplats eller extrajobb? Eller letar du examensarbete och har en idé om ett uppsatsämne som har betydelse för Nyköpings kommun? 

Är du student och söker praktikplats, LiA-praktik eller extrajobb? Eller letar du examensarbete och har en idé om ett uppsatsämne som har betydelse för Nyköpings kommun? Vi har en möjlighet att ta emot praktikanter. Det kan till exempel vara att du studerar till förskollärare, lärare, bygglovhandläggare eller någon typ av ingenjör.

Är du intresserad av att göra din praktik på Nyköpings kommun? Hör i så fall av dig till oss med ett CV och personligt brev så guidar vi dig rätt.

Vill du göra ett examensarbete inom något av våra verksamhetsområden så kom ihåg att vara ute i god tid och ha tänkt igenom vad du vill göra. Ju mer du har funderat på vad du vill göra desto lättare blir det för oss att guida dig till rätt person.

Se kontaktuppgifter nedan.

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) - för dig som läser till förskollärare eller lärare 

Här hittar du information om VFU och om vad vi kan erbjuda just dig.

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155 24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset, Stora Torget
Nyköping

Organisationsnummer
212000-2940

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter