Jobba som vikarie

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare som kan vikariera inom förskola, skola, fritidshem, gymnasieskola samt inom äldreomsorg eller jobba med personer som har en funktionsnedsättning. Varje år har vi också sommarjobb inom flera olika områden. 

Tim- och semestervikarier inom Social omsorg

Ta chansen och prova på ett av Sveriges viktigaste jobb! Vi söker vikarier till äldreboende och demensboende, hemtjänst, gruppboende/serviceboende, boendestöd, korttidsverksamhet för barn och unga, personlig assistans och psykosocial verksamhet.

Läs mer om att jobba som vikarie inom Social omsorg.

Sommarjobb för dig under 18 år - feriepraktik 

Nyköpings kommun erbjuder sommarjobb till ungdomar i årskurs 9 och gymnasiets årskurs 1 och 2. Praktikplatserna finns i första hand inom kommunens verksamheter.

Det kan till exempel vara inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning, förskolan och parkskötseln, men även inom föreningar. De här jobben kallas för feriepraktik. Läs mer om feriepraktik.

Timvikarier i förskola, skola och på fritidshem

Inom division Utbildning finns jobb inom förskola, skola och fritidshem. Som vikarie rycker du in när ordinarie personal är borta kortare perioder. Det kan även bli aktuellt med längre vikariat.

Läs mer om att jobba som vikarie inom skola, förskola och fritidshem.

Renhållning och park - säsong och sommar

Varje år finns det lediga sommarjobb och säsongsjobb inom renhållning och park. Det handlar om att köra renhållningsfordon för att tömma avfallskärl och att städa på gator och i parker. När sådana tjänster finns hittar du dem bland alla våra lediga jobb.

Kontakta oss

Human Resources

Personalavdelningen
växel 0155-24 80 00
hr@nykoping.se

Besöksadress:

Stadshuset
Stora Torget, Nyköping

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny

Nyheter