Information för SYV

Här hittar du som är SYV mer information samt de blanketter som gäller under ett antagningsår. Blanketterna är i pdf-format och går inte att fylla i via datorn (undantaget överlämnandeblanketten) utan måste skrivas ut och undertecknas av eleven. 

För blankett för ansökan om dispens i engelska kontaktar du som studie- och yrkesvägledare oss på Antagningskansliet och ger oss personuppgifter på aktuell elev, så tar vi fram och skickar blanketten till dig.

Överlämnandeblankett används inom Nyköpings och Oxelösunds kommun för att förbättra överlämnandet från grundskolan till gymnasiet, från och till KAA (Kommunalt aktivitetsansvar) och skolenheterna samt vid byte av gymnasieprogram så att mottagande skola ska kunna ta emot eleven på bästa möjliga sätt. Vid ansökan till gymnasiet ansvarar elevens hemkommun för att lämna överlämnandeblanketten till mottagande gymnasieskola.

Överlämnandeblanketten går bra att fylla i digitalt på datorn. Om sista sidan används, behöver den skrivas ut för påskrift av elev och vårdnadshavare. 

 

Kontakta oss

Antagningskansliet

0155-24 81 80
antagningskansliet@nykoping.se

Adress:

Östra Rundgatan 11
611 83 Nyköping

 

Kontaktformulär

För att vi ska veta att du inte är en robot - skriv in ordet Nyk här:
Öppna sidomeny