Bygg - Mina byggärenden

Den här e-tjänsten kan du använda för att se vad som händer i ditt ärende hos Bygglovenheten, Geodataenheten och Gata/Park/Hamn.

Du kan se pågående ärenden som avser ansökan och anmälan, tillsyn eller beställning av en kartprodukt. Vilka ärenden du kan se är kopplat till ditt personnummer, och du ska vara registrerad i ärendet som sökande, kontrollansvarig, kontaktperson eller fastighetsägare.

Även om du representerar ett företag kan du använda e-tjänsten. Det kräver att du finns registrerad som sökande eller kontaktperson i ärendet med ditt personnummer. Om ärendet inte finns att välja i e-tjänsten är du välkommen att ringa Kundservice på 0155-24 80 80 för att meddela oss om ditt personnummer så att vi kan lägga till dig i ärendet.

Har du frågor om e-tjänsten?

Om du har frågor om e-tjänsten är du välkommen att kontakta Kundservice. Om du behöver hjälp med att använda e-tjänsten är du välkommen att komma till receptionen i Stadshuset, så hjälper vi dig

Vill du i stället bara lämna in handlingar?

Om du vill lämna in handlingar i ditt ärende ska du i stället använda den här e-tjänsten: LÄNK

Personuppgifter och GDPR

Vi sparar och behandlar följande personuppgifter om dig; personnummer, namn, adress, fastighetsbeteckning, e-postadress och telefonnummer. Syftet med behandlingen är att kunna hantera ditt ärende. Personuppgiftsansvarig är Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Läs mer om Nyköpings kommuns hantering av personuppgifter och GDPR.