Bygg - Kontakta handläggaren

Den här e-tjänsten kan du använda för att kontakta din handläggare i ett pågående ärende hos Bygglovenheten. Du kan se hela konversationen i e-tjänsten, men tänk på att du oftast inte får svar direkt.

Även om du representerar ett företag kan du använda e-tjänsten. Det kräver att du finns registrerad som sökande eller kontaktperson i ärendet med ditt personnummer. Om ärendet inte finns att välja i e-tjänsten är du välkommen att ringa Kundservice på 0155-24 80 80 för att meddela oss om ditt personnummer så att vi kan lägga till dig i ärendet.

Har du frågor om e-tjänsten?

Om du har frågor om e-tjänsten är du välkommen att kontakta Kundservice. Om du behöver hjälp med att använda e-tjänsten är du välkommen att komma till Informationen i Stadshuset, så hjälper vi dig.

Vill du i stället bara lämna in handlingar?

Om du vill lämna in handlingar i ditt ärende ska du i stället använda den här e-tjänsten: Bygg - Lämna in handlingar i pågående ärende 

Har du inte något pågående ärende?

Om du inte har något pågående ärende hos Bygglovenheten är du välkommen att i stället vända dig till Kundservice som hjälper dig med din fråga.

E-post: kundservice@nykoping.se
Telefon: 0155-24 80 80

Personuppgifter och GDPR

Vi sparar och behandlar följande personuppgifter om dig; personnummer, namn, adress, fastighetsbeteckning, e-postadress och telefonnummer. Syftet med behandlingen är att kunna hantera ditt ärende. Personuppgiftsansvarig är Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Läs mer om Nyköpings kommuns hantering av personuppgifter och GDPR