Bygg - Lägg till intressent till ditt byggärende

Den här e-tjänsten kan du använda för att lägga till en person som kontaktperson eller kontrollansvarig i ditt ärende hos Bygglovenheten eller Geodataenheten.

När du lägger till en person som kontaktperson med dennes personnummer, betyder det att hen kan se ärendet i våra e-tjänster, till exempel för att lämna in nya handlingar eller se vad som händer i ärendet.

Även om du representerar ett företag kan du använda e-tjänsten. Det kräver att du finns registrerad som sökande eller kontaktperson i ärendet med ditt personnummer. Om ärendet inte finns att välja i e-tjänsten är du välkommen att ringa Kundservice på 0155-24 80 80 för att meddela oss om ditt personnummer så att vi kan lägga till dig i ärendet.

Har du frågor om e-tjänsten?

Om du har frågor om e-tjänsten är du välkommen att kontakta Kundservice. Om du behöver hjälp med att använda e-tjänsten är du välkommen att komma till receptionen i Stadshuset, så hjälper vi dig

GDPR

Vi sparar och behandlar följande personuppgifter om dig; personnummer, namn, adress, fastighetsbeteckning, e-postadress och telefonnummer. Syftet med behandlingen är att kunna hantera ditt ärende. Personuppgiftsansvarig är Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Läs mer om Nyköpings kommuns hantering av personuppgifter och GDPR.